Westfield, “dream home” în România

Westfield reprezintă pentru Arad cel mai mare și avangardist complex rezidențial proiectat vreodată: mai mult de 800 de vile individuale, peste 800 de apartamente și condominii, 100.000 de metri pătrați de spații verzi, străzi pavate, facilități exclusiviste de recreere și relaxare incluse. Totul într-o oază de liniște și armonie, pentru a oferi arădenilor cea mai bună alternativă de locuire.

Construit în partea de vest a Aradului, cartierul se întinde pe o suprafață de 86 ha, fiind unic din punct de vedere al suprafeței dezvoltate și al esteticii generale și inspiră în același timp aerul celebrelor suburbii americane sau al legendarelor cartiere ale Londrei. Localizarea nu a fost întâmplător aleasă, cartierul rezidențial beneficiind de o calitate superioară a aerului și un nivel foarte scăzut al poluării.

Fiind o construcție realizată inteligent, în etape și zone bine definite de dezvoltare, prima zonă a constat în construcția a 90 de case individuale, iar acum se apropie de final, peste 85% dintre acestea fiind deja vândute, iar a doua zonă din cartier este, de asemenea, finalizată aproape în întregime.

Rezidenții beneficiază de toate utilităţile racordate, infrastructură modernă și străzi pavate, locuri de joacă, iluminat public, market, peisagistică de ansamblu deosebită.