Rezidențial

În sectorul rezidențial, până în prezent am investit peste 10 milioane de euro în proiectul nostru de suflet, Westfield. Dezvoltat pe o suprafață totala de 80 de hectare, Westfield este proiectat să ofere 2000 de locuințe iar investiția totală se va ridica la 80 de milioane de euro.
MAI MULT DESPRE WESTFIELD →

Ce ne diferențiază?

CASE ȘI NU BLOCURI

Prin acest proiect, am creat un nou mod de viață, un cartier cu facilități integrate “Best of The World Standards”, combinând standardele de viață din SUA cu tehnologiile avansate și rezistența construcțiilor nord și vest-europene în construcții.

CASE ACCESIBILE

Principiile după care ne ghidăm reprezintă cheia unei dezvoltări rezidențiale durabile și orientate către oameni și comunitate. În prezent, se fac demersuri pentru a dezvolta conceptul Westfield și în orașele top 5 național.

URBANIZĂM, NU DOAR PARCELĂM

Avem o filosofie de afaceri unică. Căutăm echilibrul între menținerea performanței și implicarea în dezvoltarea societății, pentru o lume mai bună.

EXPERIENȚĂ DE 20 DE ANI

Având experiența relevantă în acest domeniu, oferim suport complet pentru investitori și parteneri de la due diligence și proiectare până la infrastructură și construcții.

SOCIAL

Prin companiile din grup și echipele tehnice, oferim suport pentru dezvoltarea proiectelor partenerilor noștri (proiectare, juridic, infrastructură, antrepriză și facility management).